Filme

#tobey maguire #paris hilton #matt damon #50 cent #be affleck

Hobby cu multe zerouri: 5 celebritati care au castigat sume imense din jocurile de noroc

Vedetele de la Hollywood sunt recunoscute drept amatoare de distractii si petreceri nocturne, iar unele dintre ele sunt pasionate de jocurile de noroc. Nu doar ca participa la turnee dedicate acestui "sport", insa au si sansa de a castiga sume impresionante de bani, de fiecare data cand joaca. Iata cateva dintre vedetele care au castigat sume imense din jocurile de noroc.


1. 50 Cent

Rapperul american 50 cent este un impatimit al jocurilor de noroc. Cantaretul a castigat 500.000 de dolari, dupa ce a pariat ca echipa de fotbal american New York Giants va ajunge in finala Super Bowl 2012. Echipa a reusit sa ii invinga pe cei de la San Francisco 49ers, iar rapperul american a castigat pariul. Drept urmare, 50 Cent s-a fotografiat cu banii castigati si a postat poza pe un site de socializare. El a declarat, totusi, ca nu va pastra banii, ci ii va darui bunicii sale.


2. Tobey Maguire

Si actorul din Spiderman este un pasionat al jocurilor de noroc. El a reusit sa castige de cateva ori la poker sume impresionante de bani, de aproximativ 300.000 de dolari.

Actorul a fost, de altfel, implicat si intr-un proces cu privire la organizarea unor partide ilegale de poker.


3. Ben Affleck

Actorul Ben Affleck este, de asemenea, un iubitor al cazinourilor. In 2004, actorul a castigat 365.000 de dolari, dupa ce a participat la un turneu de poker. In plus, dupa un weekend petrecut in Las Vegas, Ben Affleck a reusit sa plece acasa cu suma de 800.000 de dolari.


4. Matt Damon

Si actorul Matt Damon este pasionat de jocurile de noroc. Acesta a reusit sa castige sume mari din jocuri si chiar a fost, impreuna cu Leonardo DiCaprio si Ben Affleck, implicat in jocuri ilegale de poker, alaturi de oameni de afaceri si procurori.


5. Paris Hilton

Paris Hilton, vedeta-rebela de la Hollywood, se alatura celebritatilor pasionate de jocurile de noroc. In 2012, chiar de ziua ei, Paris Hilton a castigat 30.000 de dolari la blackjack, intr-un casino din Las Vegas. "Ador jocurile de noroc. Castigul a fost cel mai frumos dar pentru aniversarea mea", a declarat Paris Hilton la acea vreme.



Sursa foto: trickfist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea