Filme

#_hitman-rau-necesar-2007

Hitman - starring A5 si Q7

Nu ma omor dupa ideea de adaptare dupa un joc, mai ales dupa ratatul Tomb Raider in care imi pusesem multe asteptari. Dar Hitman este o adaptare destul de reusita.

In primul rand, modul de filmare, bataile si efectele speciale sunt destul de bine facute. In al doilea rand, este un film foarte relaxant. Nu trebuie sa gandesti mult. Hitman este un film practic, cat se poate de pragmatic: expozitie de masini , femei dezbracate, batai pe alocuri, barbati duri, aluzii sexuale. Multa actiune, felurile ingenioase in care agentul 47 isi omoara victimele, exact genul de film de care ai nevoie cand esti obosit.

Dupa cum am dezbatut dupa film, baietii buni aveau numai Audi. E un semn se pare. Iar A5 si Q7 erau personajele principale din film. Ahhhhh... hello , gorgeous!

Tot filmul m-am chinuit sa imi aduc aminte de unde il stiu pe actorul din rolul personajului principal. Nici numele sau hilar nu m-a ajutat in prima faza, desi imi suna cunoscut. Acasa ajunsa am aflat ca pe Timothy Olyphant il stiu din Greu de ucis 4, unde jucase cu succes rolul raului. Mie una mi-a placut de Timothy si sper sa mai auzim despre el si pe viitor.

Pacat ca toti tipii din film sunt rasi in cap. Desi, este de bine. Nu mai au nevoie sa foloseasca Taft ca sa isi aranjeze freza.

Nota: 7/10




Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea