Filme

#_refugiul-2004

Haven - iubire, bani si paradis

Daca ati vazut Crash si v-a placut, cu siguranta o sa va placa si Haven , o drama regizata de Frank E Flowers despre iubire adevarata, bani si paradis.

Povestile unor personaje care aparent nu au nicio legatura unele cu altele se intersecteaza in decorul feeric al insulelor Cayman. Totul pare idilic pe insula. Fete frumoase , droguri, bani, gangsteri insa in paradisul terestru dragostea nu poate exista. Doi tineri, Shy (Orlando Bloom) si Andrea (Zoe Saldana), se iubesc in secret iar prima lor noapte de dragoste este inceputul unui calvar. Viitorul lor este spulberat si visele deasemenea.
Haven este primul film al tanarului regizor Frank E Flowers iar povestea este inspirata din relatitatea traita de acesta in insulele Cayman.
Un film al carui proiect initial a fost scris in numai trei zile si despre care Frank E Flowers marturiseste: “Atunci cand scrii ceva de care esti pasionat, totul vine in mod firesc. Am vrut sa spun povestea paradisului pierdut; povestea acelui weekend cand te ajung pacatele”

Un film facut cu pasiune, Haven oglindeste o lume cruda in care unii lupta pentru fericire iar cei mai multi pentru bani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea