Filme

#gwyneth paltrow #musical #rock of ages #country strong #cantareata #muzica

Gwyneth Paltrow va fi vedeta musical-ului "Rock of Ages"

Odata ce a dovedit ca are voce si stie s-o si foloseasca, Gwyneth Paltrow a capatat incredere in talentul de cantareata si este interesata sa joace intr-un musical.

Actrita din Iron Man a dezvaluit ca i s-a oferit un rol in proiectul rock of ages, o adaptare cinematografica a piesei cu acelasi titlu care s-a jucat pe Broadway. “Suna foarte bine. Tocmai am primit scenariul si il voi citi in avion spre casa”, a spus incantata Paltrow la avanpremiera ultimului ei film country strong care a avut loc pe 14 decembrie la Los Angeles.

Mai mult, producatorul Jenno Topping a confirmat faptul ca Tom Cruise poarta negocieri pentru un rol proiectul muzical. Si Mary J. Blige este foarte aproape de a primi un rol in Rock of Ages.

Filmul va fi regizat de Adam Shankman, cel care a semnat si regia lui Hairspray. Scenariul ii apartine lui Chris D’Arienzo, iar povestea ii are in prim plan pe un tanar rocker disperat sa debuteze in muzica si o fata dintr-un orasel de provincie. Cei doi nimeresc pe scena aceluiasi club legendar din Los Angeles, insa locatia pare sa isi traiasca ultimele zile de glorie. Productia filmului va incepe in primavara lui 2011.

Gwyneth Paltrow dovedeste in Country Strong ca este nu numai o actrita foarte talentata, ci si o cantareata cu potential. Vedeta a aparut recent si in serialul Glee . Paltrow a stat de vorba recent cu cei de la EW si le-a dezvaluit cateva din planurile sale pe termen scurt: “Voi mai juca probabil in cateva episoade din Glee si apoi in filme in care va trebui sa cant, dar nu sunt sigura ca vreau sa las actoria pentru o cariera in muzica. Iubesc ceea ce fac si deja avem un muzician in familie”.

Country Strong va avea premiera oficiala in SUA pe 7 ianuarie. Vezi un trailer al filmului aici:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea