Filme

#gwyneth paltrow #marlene dietrich #film tv

Gwyneth Paltrow ar putea fi Marlene Dietrich intr-un film pentru TV

Gwyneth Paltrow este foarte aproape de a incepe Noul An in rolul lui . Actrita ar putea-o interpreta pe celebra artista germana intr-un film realizat pentru televiziune de producatorul si regizorul francez Luc Besson , scrie Collider.com.

Proiectul a fost initiat de BBC si HBO si este bazat pe biografia scrisa de fiica lui ( Bridget JonesDiary ) si va spune povestea vietii lui Dietrich, de la primele sale aparitii pe scenele din Berlin si pana la colaborarea sa cu Josef Von Sternberg (The ) si la succesul hollywoodian.

Filmul, care va avea doua parti, va atinge si perioada 1950-75 in care , Glee) ce i-au solicitat talentul de cantareata, isi va pune la treaba corzile vocale si in acest film.

Nu se stie insa ce actor va intra in pielea lui Jean Gabin, actorul francez pe care Dietrich l-a iubit toata viata. Deocamdata cel mai vehiculat nume este cel al lui Guillaume Canet.

Pentru moment nu se cunoaste nici daca productia va include si aspecte mai intunecate ale vietii lui Dietrich, si anume abuzul de analgezice si alcool din ultima parte a vietii sale. Artista si-a petrecut ultimii 11 ani din viata la pat in apartamentul sau din Paris. A murit in 1992. Cel mai cunoscut film al sau a ramas The Blue Angel .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea