Filme

#proces #ceremonie #globurile de aur 2012

Globurile de Aur 2012, sub semnul intrebarii

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din 2012 este pusa sub semnul intrebarii.

Motivul: un proces dintre Dick Clark Productions, compania care se ocupa de organizarea evenimentului, si Hollywood Foreign Press Association (HFPA), cea care acorda premiile.

In luna noiembrie a anului trecut, HFPA a intentat un proces celor de la Dick Clark Productions, pe motiv ca au semnat un contract pe opt ani cu postul de televiziune NBC, fara sa consulte si alte oferte, care ar putut fi mult mai avantajoase.
Primele infatisari in fata magistratilor vor avea loc loc pe 1 decembrie 2011 si 5 martie 2012 , fapt care ar putea pune in pericol desfasurarea galei globurile de aur 2012.

Totusi, intr-un comunicat oficial facut public luni de HFPA se arata ca acest litigiu nu va afecta in niciun fel desfasurare ceremoniei de anul viitor.

Oficialii HFPA spun ca cea de-a 69-a editie a Globurilor de Aur va avea loc, asa cum era de altfel programata, in ianuarie 2012. "Gala se va tine in continuare cu sau fara Dick Clark Productions", se arata in acelasi comunicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea