Filme

#filme noi #filme #matthew mcconaughey #gerard butler #distributie film #thunder run

Gerard Butler si Matthew McConaughey, in productia "Thunder Run"

In aceasta vara, sub indicatiile regizorale ale lui Simon West vor incepe filmarile pentru "Thunder Run", o pelicula 3D a carei actiune se petrece pe frontul din Irak.

Protagonistii acestui proiect au fost stabiliti in persoana actorilor Gerard Butler, Matthew McConaughey si Sam Worthington. Acestia au primit rolurile unor colonei aflati in fruntea batalioanelor ce au capturat Bagdadul in 2003, in perioada de inceput a razboiului din Irak.

Scenariul peliculei a fost scris de Ken Nolan (cunoscut pentru "Black Hawk Down"), dupa un roman al lui David Zucchino, "Thunder Run- The Armoured Strike to Capture Baghdad".

"Scopul nostru este de a aduce pe marile ecrane un film captivant, care sa faca trimitere la lumea din Call of Duty. Nu va genera senzatiile unui joc video, insa va avea, un aspect cel putin la fel de stilizat", a declarat Brian Presley, unul din responsabilii cu aceasta productie.

Foto : whaddaheck.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea