Filme

#filme #george lucas #blockbuster #regizor filme

George Lucas nu mai vrea sa regizeze blockbustere

George Lucas , unul dintre cei mai mari regizori din industria cinematografica, a anunatat ca nu mai vrea sa se ocupe de blockbustere .

Dupa ce a regizat o viata intreaga filme cu incasari substantiale, George Lucas se pregateste oarecum de pensionare. 'Tatal' celebrei serii ' Star Wars ' sustine ca vrea sa calce pe urmele colegului sau de breasla, Francis Ford Coppola , si sa se axeze pe regia de filme cu bugete mici.

Pe 20 ianuarie, va aparea in cinematografele din State filmul ' Red Tails '. Daca George Lucas vorbeste serios, atunci 'Red Tails' va fi ultimul sau film cu buget mare.

Decizia lui George Lucas a fost luata mai mult fortat. Cineastul a declarat in repetate randuri ca nu a gasit finantare pentru filmul 'Red Tails', un film complex despre cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Timp de 20 de ani a visat sa vada pe marile ecrane acest proiect. Intr-un final, a reusit sa-si implineasca visul, dar, odata cu acesta, isi incheie glorioasa cariera de regizor.

Lucas a declarat, intr-un interviu recent, ca in lipsa unei finantari pentru 'Red Tails' a regizat filme de divertisment, mare parte dintre ele blockbustere, insa acest lucru nu a fost pe placul sau.

'Le-am facut pe toate. Ma pensionez', a declarat George Lucas.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea