Filme

#film #drama #colin firth #genova #premiera #romania

Genova, din 24 septembrie pe marile ecrane din Romania

Incepand din 24 septembrie, spectatorii romani il pot vedea pe renumitul actor Colin Firth intr-un rol memorabil, in productia britanica Genova.

Regizat de Michael Winterbottom, autorul unor filme de succes precum A Mighty Heart sau  Tristram Shandy: A Cock & Bull Story, Genova spune povestea tulburatoare si captivanta a unei familii care incearca sa lase in urma un trecut dureros. 

Dupa moartea tragica a sotiei sale intr-un accident de masina, Joe (Colin Firth) decide sa se stabilesca impreuna cu cele doua fiice ale sale in Italia. Desi initial, cei trei par sa se adapteze noii vieti, necazurile perturba din nou linistea familiei. Fiica cea mare Kelly (Willa Holland), isi descopera propria sexualitate si devine fascinata de zonele ascunse si periculoase ale acestei noi lumi din Genova, in timp ce mezina Mary (Perla Haney-Jardine) are viziuni cu fantoma mamei sale bantuind pe strazile orasului.

In distributia  filmului se regasesc si catherine keener (Into the Wild), precum si Hope Davis (American Splendour).

Genova a fost filmat in Italia, Suedia, Marea Britanie si in Statele Unite, in vara si iarna anului 2007.   Pelicula a fost recompensata cu Scoica de Argint la Festivalul de Film de la San Sebastian (2008), precum si cu Premiul Juriului, in cadrul Festivalului de Film Talinn Black Nights (2008).

Trailer film Genova

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea