Filme

# fiul lui arnold schwrzenegger #arnold schwazenegger #comedie #actor #Patrick Schwarzenegger

Fiul lui Arnold Schwarzenegger va juca intr-o comedie

Patrick Schwarzenegger, fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger a fost distribuit in comedia "Grown Ups 2", in care va mai juca si Taylor Lautner, unul din starurile "Twilight".

Patrick Schwarzenegger, in varsta de 18 ani a primit primul rol din cariera sa si este hotarat sa calce pe urmele tatalui sau.

Pelicula "Grown Ups 2" este o continuare a comediei "Oameni mari si fara minte" (2010), care i-a avut in distributie pe Adam Sandler, Chris Rock, Maria Bello, Salma Hayek, Rob Schneider si Kevin James.

Filmul "Grown Ups 2" il va avea in distributie si pe celebrul jucator de baschet Shaquille O'Neal si va fi lansat pe marile ecrane in 2013.

Arnold Schwarzenegger, care s-a despartit de sotia sa, Maria Shriver in mai 2011 are patru copii rezultati in urma acestei casniciei- Katherine (22 ani), Christina (20 ani), Patrick (18 ani) si Christopher (14 ani).

Sursa foto: www.zimbio.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea