Filme

#filme noi #tom cruise #filme # mission impossible #incasari film

Filmul "Mission Impossible" - lider la incasari in Marea Britanie

 

Desi in ultima perioada atentia publicului din Marea Britanie s-a indreptat asupra filmului "The Iron Lady", acesta se claseaza pe locul doi privind incasarile din ultima saptamana. In fruntea clasamentului din box-office-ul britanic regasim " Mission: Impossible ", al lui Tom Cruise.


Regizorul Brad Bird prezinta in "Mission Impossible-Ghost Protocol" un nou capitol din aventurile superspionului Ethan Hunt .

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat si renegat , impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza „protocolul fantoma”. Lasat fara resurse si fara acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca o cale sa se salveze.

In Marea Britanie lupta s-a dus intre "Mission Impossible", "The Iron Lady" si "Sherlock Holmes: A Game Of Shadows" pentru primele trei pozitii. In imediata vecinatate, pe locul patru, respectiv cinci se regasesc "The Girl With The Dragon Tattoo" si " Alvin And The Chipmunks : Chipwrecked".

"Mission Impossible a avut incasari ce au depasit 2,223,200 lire si in aceasta saptamana.

Foto: filmofilia.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea