Filme

#film #poveste #andrew dominik #Marlyn Monroe

Filmul despre viata lui Marilyn Monroe va intra in productie anul viitor

Prima pelicula care va descrie in amanunt viata si cariera faimoasei actrite Marilyn Monroe va intra in productie in 2013. Anuntul a fost facut de regizorul Andrew Dominik, care spune ca filmarile la „Blonde“ vor incepe pana la finalul anului.

Regizorul Andrew Dominik a dezvaluit ca lungmetrajul a fost amanat pentru a putea realiza pelicula "Killing Them Softly". Dominik a tinut sa precizeze ca Naomi Watts va figura in distributia filmului despre Marlyn Monroe negand astfel zvonurile potrivit carora aceasta ar fi abandonat proiectul.

Intr-un interviu acordat publicatiei „The Playlist“, Andrew Dominik a povestit ca "Blonde" incepe cu Marilyn Monroe la varsta de sapte ani si se termina cu tragica moarte a acesteia. "Este proiectul meu de vis la care lucrez de ani buni", a marturisit cineastul care regiza in urma cu cinci ani "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford".

Regizorul a descris noul sau film ca fiind o "poveste emotionanta de cosmar".

Sursa foto: Fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea