Filme

#filme #comedii romantice #top filme #filme romatice #filme 2001

Filmele romantice ale anului 2001

Desi astepti probabil cu sufletul la gura filmele de dragoste ale anului 2012, iti propunem sa arunci o privire peste cateva dintre cele mai bune ale anului 2001. Desi este cu mult in urma, productiile cinematografice din aceasta perioada sunt destul de bune, chiar si comparativ cu cele actuale.

Someone Like You este o poveste care o are in rolul principal pe Jane Goodale, o tanara care isi doreste sa aiba o cariera de succes , dar si o viata amoroasa de vis. Din pacate, ea se indragosteste de un barbat care isi ia angajamentul de a se muta cu ea, dar care intre timp se razgandeste, fara nicio explicatie. Cand Jane ramane fara sperante si solutii, ii sare in ajutor un coleg de serviciu. Acesta ii propune lui Jane sa se mute cu el pana isi gaseste o noua locuinta. De aici porneste o adevarata aventura si incepe sa ia nastere o frumoasa poveste de dragoste.



Foto: movies.zap2it.com

Bridget Jones's Diary

Putina lume stie ca initial Bridget Jones's Diary a fost doar o rubrica intr-un ziar britanic. Ulterior jurnalista care se ocupa de aceasta rubrica a scris si un roman care s-a transformat intr-un film de succes. Filmul prezinta povestea lui Bidget, o femeie care isi doreste sa slabeasca si sa gaseasca dragostea adevarata. Din pacate, ambele sale dorinte par sa fie irealizabile, pana in momentul in care se gaseste in situatia in care este dorita de doi barbati.



 

Sweet November ii are in rolurile principale pe fermecatorul Keanu Reeves si pe frumoasa Charlize Theron . In fiecare luna, Sara (Charlize Theron) are obiceiul de a gasi un barbat care ii place si de a-i propune acestuia sa se mute cu ea si sa traiasca dupa regulile sale timp de o luna, iar apoi sa se desparta fara nicio obligatie. Lucrurile ii sunt destul de simple lui Sara, pana in momentul in care il intalneste pe Nelson (Keanu Reeves) si se indragosteste de el.


Crazy and Beautiful

Ea este o fata razvratita, de bani gata pe care nu o intereseaza decat sa se distreze, in timp ce el este un elev eminent care provine dintr-o familie saraca. Desi provin din doua lumi diferite, cei doi formeaza un cuplu perfect, dar nu inainte de a trece o serie de obstacole pe care le depasesc cu multa dragoste si rabdare.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea