Filme

#premierele lunii ianuarie #ianuarie 2023 #premiere cinematografice

Filmele lunii ianuarie! Productiile pe care sa nu le ratezi

Temperaturile scazute te tin in interior? Ce ar fi sa mergi la cinema? Luna ianuarie aduce o multime de filme noi, asteptate cu nerabdare de cinefili. De la animatii pentru cei mici, la filme de actiune, aventura si horror pentru cei mari, cu siguranta vei gasi ceva care sa iti placa. Iata care sunt lansarile importante ale lunii ianuarie 2023.

 

Operatiunea Fortune: Urzeala razboiului (Operation Fortune: Ruse de guerre) – in cinematografe din  6 ianuarie

Agentul special Orson Fortune si echipa sa de agenti recruteaza una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta intr-o misiune sub acoperire, atunci cand vanzarea unei noi tehnologii mortale de arme ameninta sa perturbe ordinea mondiala.

Lumea secreta a spiridusilor (Finnick) – in cinematografe din  6 ianuarie

Finnick este un tanar spiridus, caruia nu pare sa-i pese de responsabilitatea de a transforma casa oamenilor intr-un camin. Totul se schimba atunci cand o noua familie vine in casa pe care o protejeaza el, iar trucurile lui de a scapa de responsabilitate nu mai functioneaza deloc.

Un barbat pe nume Otto (A Man Called Otto)  – in cinematografe din 13 ianuarie

Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times A Man Called Ove, Un barbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Anderson (Tom Hanks), un barbat morocanos care nu mai vede un scop in viata dupa pierderea sotiei.

Otto este gata sa sfarseasca cu toate, dar planurile ii sunt intrerupte atunci cand o tanara familie plina de viata se muta in vecinatate, iar el isi intalneste perechea in Marisol – care-l provoaca sa vada viata intr-un mod diferit, ceea ce duce la o prietenie neverosimila care transforma lumea din jurul lui.

O poveste emotionanta si amuzanta despre dragoste, pierdere si viata, Un barbat pe nume Otto arata ca familia poate fi gasita uneori in cele mai neasteptate locuri.

M3GAN (M3GAN)  – in cinematografe din 13 ianuarie

M3GAN este o minune a inteligentei artificiale, o papusa foarte apropiata de realitate, programata sa fie cel mai bun companion al unui copil si cel mai mare aliat al unui parinte. Proiectata de geniala specialista in robotica Gemma, jucaria de companie MEGAN poate asculta, privi si invata in timp ce devine prietena si profesoara, colega de joaca si protectoare pentru copilul la care este conectata.

Cand Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigura si nepregatita sa fie parinte. Supusa unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide sa conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady in incercarea de a rezolva ambele probleme - o decizie care va avea consecinte inimaginabile.

Mumiile: Aventuri moderne (Mummies) – in cinematografe din 13 ianuarie

Animatia lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung in Londra zilelor noastre, unde pornesc in cautarea unui inel antic care a apartinut familiei regale si care a fost furat de prea ambitiosul arheolog Lord Carnaby.

Babylon (Babylon)  – in cinematografe din 20 ianuarie

O poveste despre ambitie exagerata si excese scandaloase, care urmareste ascensiunea si decaderea mai multor personaje in timpul unei epoci de decadenta si depravare fara margini la inceputul Hollywood-ului.

S.O.S.: Aterizare fortata (Plane)  – in cinematografe din 27 ianuarie

Dupa ce aeronava la carma careia se afla este lovita de un fulger, capitanul Brodie Torrance isi salveaza pasagerii facand o aterizare riscanta pe o insula sfasiata de razboi. Cu totii realizeaza curand ca prabusirea controlata a fost partea usoara. Cum majoritatea pasagerilor sunt luati ostatici de rebeli inarmati, singura persoana pe care Torrance se va putea baza este Louis Gaspare, un criminal transportat de FBI.

Si dragostea unde e? (What's Love Got to Do with It?)  – in cinematografe din 27 ianuarie

Cum gasesti o iubire durabila in lumea de azi? Pentru documentarista dependenta de aplicatiile de intalniri Zoe (Lily James), aplicatia nu i-a adus in viata decat barbati nepotriviti, mai ales daca o intrebi pe excentrica ei mama, Cath (Emma Thompson). Pentru Kazim (Shazad Latif), prietenul din copilarie si vecin al lui Zoe, raspunsul pentru a gasi iubirea este sa urmeze exemplul parintilor sai si sa opteze pentru o casatorie aranjata (sau "asistata") cu o stralucitoare si frumoasa mireasa din Pakistan. In timp ce Zoe filmeaza calatoria plina de speranta a lui Kazim, de la Londra la Lahore, pentru a se casatori cu o straina aleasa de parintii sai, ea incepe sa se intrebe daca nu cumva are ceva de invatat de la o abordare profund diferita a gasirii iubirii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea