Filme

#festivalul anonimul #festival de film #festivalul international de film independent anonimul #retrospectiva festival

Filmele de la Anonimul, proiectate si la Bucuresti

Filmele care au putut fi vazute in perioada 8-13 august la Festivalul International de film independent Anonimul, desfasurat la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, vor rula si in Bucuresti.

muzeul taranului roman va gazdui incepand de marti, 22 august, Retrospectiva Festivalului International de Film Independent Anonimul.

Cinefilii vor avea ocazia sa vizioneze atat lungmetrajele inscrise in competitie, dar si peliculele de scurt metraj si de animatie, conform ziare.com.

La cea de-a opta editie a festivalului au participat sapte lungmetraje si peste 300 de filme de scurt metraj si de animatie, din aproape 40 de tari.

Fara indoiala, principalul punct de atractie a Retrospectivei Anonimul va fi proiectia filmului "The Tree of Life", cu Brad Pitt si Sean Penn in rolurile principale, recompensat cu Palme D'Or la Cannes si ales de curand filmul anului de FIPRESCI (Federatia Internationala a Criticilor de Film).

Filmul va rula la Muzeul Taranului Roman pe data de 27 august. Retrospectiva festivalului se va incheia pe 28 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea