Filme

# silme si seriale #seriale #filme

Filme si seriale de vazut in 2021

In zilele noastre vizionarea unui film este un mod foarte bun de a te destinde la finalul zilei. Mersul la cinema este o activitate placuta, dar de multe ori necesita timp si efort in plus. In schimb, cand simti nevoia sa te deconectezi poti foarte usor sa te asezi pe canapea si sa vizionezi un film de calitate. Pentru o experienta si mai placuta poti prepara o portie de popcorn sau o alta gustare pe care sa o savurezi in timp ce te bucuri de ultima capodopera cinematografica. Optiuni sunt pentru toate gusturile. Fie ca iti plac filmele de comedie, dramele romantice sau genul horror, sigur vei gasi un film care sa te surprinda placut.

Gambitul damei

Daca inca nu ai vazut acest serial, acum e momentul sa vizionezi Gambitul damei. Cele 7 episoade prezinta viata unei fete care isi descopera pasiunea pentru sah. Beth le arata tuturor ca geniile sunt de fapt oameni cat se poate de simpli.

Ea reuseste sa-i invinga pe cei mai puternici jucatori de sah din lume si devine prima femeie care joaca acest joc la nivel profesionist, desi la inceput nu cunostea nimic despre el. Beth este pasionata, inteligenta si nu renunta usor la visele ei, asa cum ar trebui sa fie orice jucator de sah. Pe de alta parte, Maverick este un alt film similar, in special datorita faptului ca include o alta activitate care este la fel de solicitanta pentru minte, pokerul.

Personajul principal are nevoie de bani pentru a lua parte la un turneu. Ulterior trece printr-o serie de evenimente periculoase care te poarta prin toate starile. Dupa o aventura lunga prin care trece impreuna cu Annabelle ei reusesc sa faca rost de bani, dar vor castiga turneul?

Dilema sociala

Daca iti plac documentarele, cu siguranta vei aprecia acest film. Dilema sociala vorbeste despre felul in care creierul oamenilor este manipulat pentru a cumpara lucruri de pe internet sau pur si simplu pentru a duce la bun sfarsit anumite actiuni.

Algoritmul pe baza caruia functioneaza retelele de socializare sau chiar motoarele de cautare este unul care reactioneaza pe baza stimulilor creierului uman.

Un lucru foarte interesant despre acest documentar este ca informatiile pretioase prezentate vin direct de la sursa. Persoanele de top de la Instagram, Twitter, Facebook sau alte site-uri care ne atrag ca un magnet ne vorbesc despre felul in care a fost gandita fiecare actiune.

Aici il putem vedea si pe Justin Rosenstein, inventatorului butonului de „like”. Desi acesta spune ca intentia lua a fost de a raspandi optimism, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura in zilele noastre.

The Dig

Un film care urmeaza sa apara pe data de 29 ianuarie a acestui an este The Dig. Acesta este un alt film care poate fi urmarit pe Netflix.  Actiunea se concentreaza in jurul unei vaduve bogate care angajeaza pe cineva pentru a sapa cateva morminte care sunt pe proprietatea ei.

Filmul ia o intorsatura neasteptata in momentul in care cei doi fac o descoperire uimitoare. Actiunea se petrece in anul 1938, insa filmul este asteptat cu sufletul la gura de catre multi amatori ai operei cinematografice.

Dream home makeover

Sezonul doi al acestui serial a fost lansat inca din 1 ianuarie. Daca iti plac locuintele frumoase sau vrei sa descoperi mai multe lucruri despre arhitectura sau design interior, acesta este un serial pentru tine.

Fiecare episod pastreaza vie dorinta familiei care cauta fara incetare spatii minunate de locuit, care au un stil deosebit.

Din acest serial poti afla cum se realizeaza un proiect mai mic sau unul mai mare si poate chiar sa iei cateva idei pentru locuinta ta.

The Heartbreak club

In traducere libera, Clubul celor cu inima franta este un film care a aparut pe data de 14 ianuarie pe Netflix. Pe scurt, proprietarul unui cafenele aflate in pragul falimentului crede ca si-a intalnit marea dragoste. Odata cu aceasta schimbare din viata lui, pare ca si afacerea ii merge mai bine. Totusi, la fel ca in viata, minunea nu dureaza prea mult timp si problemele incep sa apara din nou. Un film induiosator care iti va face mare placere.

Acestea sunt cateva dintre filmele si serialele pe care le poti urmari in acest an. In timp ce unele nu sunt tocmai actuale sau versiuni reinterpretate ale altor seriale, unele sunt cat se poate de noi. Totusi, se potrivesc foarte bine la sfarsitul unei zile incarcate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea