Filme

#beautiful creatures #before midnight #filme #the great gatsby #filme romantice #The Host

Filme romantice in 2013 pe care nu trebuie sa le ratezi!

Anul 2013 este presarat cu lansari cinematografice din sfera romantica. Pentru pasionatii genului, Cetatea Filmului American promite o pleiada de pelicule cu tenta romantica, atat drame, cat si comedii, care ii va satisface chiar si pe cei mai carcotasi cinefili. Te invitam sa descoperi cateva dintre filmele romantice ale anului 2013 care promit sa iti ofere o experienta cinematografica de calitate!


Beautiful Creatures

Filmul "Beautiful Creatures" ("Cronicile Casterilor: A 16-a luna") ruleaza deja in cinematografele din Romania si are la baza un roman bestseller, semnat de Kami Garcia si Margaret Stohl. Pelicula are drept pilon central povestea de iubire dintre Lena (Alice Englert) si Ethan (Alden Ehrenreich), desfasurata intr-un cadru fantastic, presarat cu magie si secrete bine ascunse.

Premiera: 15 februarie 2013


The Host

Un alt film romantic, inclus intr-o saga care isi doreste sa calce pe urmele sagai "Amurg", este "The Host" ("Gazda"). Pelicula are la baza romanele aceleiasi Stephanie Meyer, autoarea din spatele succesului "Twilight", si spune povestea unei muritoare, Melanie Stryder (Saoirse Ronan), parazitata de un spirit extraterestru, care sa lupta sa isi pastreze emotiile si amintirile - tot ceea ce o face umana - si sa isi traiasca povestea de iubire alaturi de Jared (Max Irons).

Premiera: 29 martie 2013


The Great Gatsby

Inspirat de romanul omonim, "The Great Gatsby" ("Marele Gatsby") este unul dintre cele mai asteptate filme romantice ale anului. Din distributie fac parte actori precum Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio si Carey Mulligan care intra in pielea personajelor centrale - Nick Carraway, Jay Gatsby, Daisy Buchanan - ce tes o poveste tragica, plasata in perioada fascinanta a anilor '20.

Premiara: 17 mai 2013


Before Midnight

Continuare a peliculelor "Before Sunrise" si "Before Sunset", filmul romantic "Before Midnight" readuce in prim-plan povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) si Jesse (Ethan Hawke). La aproape 20 de ani de la prima lor intalnire, cei doi sunt casatoriti si se straduiesc sa faca fata provocarilor pe care viata reala, departe de a fi romantica, le asterne in calea lor.

Premiera: 24 mai 2013 (SUA)



Sursa foto: cineplex.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea