Filme

#filme #top filme #filme paris # top filme paris

Filme realizate in Paris

Parisul este un oras adorat chiar si de catre regizorii americani si preferat de catre acestia pentru turnarea unor pelicule interesante. Parisul este acea scanteie de care au nevoie anumite filme pentru a avea succes sau pentru a pune perfect in evidenta anumite lucruri, cuvinte, gesturi, scene.

Midnight in Paris
(2011)

Owen Wilson este un tanar indragostit pana peste cap de logodnica sa pe care o aduce la Paris, pentru o vacanta de neuitat.

Strazile Parisului ii ofera acestuia o experienta spectaculoasa, care il face sa isi schimbe parerea despre relatia pe care o are si sa o vada pe iubita lui asa cum este ea in realitate: rasfatata, cu pretentii exagerate.

Din distributia filmului mai fac parte si Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni.


 

Paris, je t'aime
(2006)

Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche si Steve Buscemi apar impreuna in productia "Paris, je t'aime", un film in care Parisul este prezentat intr-un mod spectaculos. Aici iubirea se simte in orice loc, in orice colt de strada, sub cele mai ascunse poduri, dar si in varful turnului Eiffel.


 

The Dreamers
(2003)

Isabelle (Eva Green) si fratele sau Theo (Louis Garrel) raman singuri in Paris si decid sa il invite la ei acasa pe Matthew (Michael Pitt), un coleg alaturi de care cei doi experimenteaza emotii noi, dar in acelasi timp iei descopera sexualitatea printr-o serie de reguli stabilite de ei.

Cei trei studenti sunt dispusi sa isi testeze limitele pentru a descoperi cat mai multe lucruri despre ei.

Amelie
(2001)

Amelie, o tanara chelnerita din Montmartre, a avut o copilarie destul de zbuciumata dupa ce singurul sau prieten (un pestisor sinucigas) a disparut in Sena, dupa ce mama sa a murit pe pavajul de la Notre Dame si dupa ce tatal sau si-a dedicat ulterior viata si afectiunea unui pitic de gradina.

Ajunsa la maturitate, Amelie este o femeie simpla, dar care are o imaginatie bogata si activitati usor bizare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea