Filme

# the human resources manager # how do you know #filme #romania #premiere

Filme noi la cinema in saptamana 4 - 11 februarie

Saptamana 4-11 februarie ne aduce pe marile ecrane din Romania pelicula propusa de Israel pentru premiile Oscar din acest an, dar si o comedie romantica in care Reese Whiterspoon este prinsa intr-un triunghi amoros ciudat.

 

How Do You Know 

 

Regia: James L. Brooks

Distributie: Jack Nicholson, Owen Wilson, Paul Rudd, Reese Witherspoon

Lisa Jorgenson  (Reese Whiterspoon) se simte prea batrana la cei 27 de ani ai sai.  Viata ei capata abia acum sare si piper, Lisa trezindu-se curtata de doi pretendenti:  Matty (Owen Wilson), un jucator de baseball, si George (Paul Rudd), un corporatist aflat intr-o criza de identitate. Va las pe voi sa descoperiti singuri ce se va intampla pana la urma cu acest triunghi amoros.

Comedia romantica a lui James L. Brooks a avut premiera in State pe 23 ianuarie, la nivel mondial filmul avand incasari de peste 37 de milioane de dolari.

Din 38 de review-uri exprimate pe metacritic.com, How Do You Know   a strans abia un metascor de 46 dintr-un maximum de 100. Peste 1500 de cititori si-au exprimat voturile pe Imdb.com, pelicula obtinand pana acum nota 5.2.

“O comedie linistita, cateodata ingrijorator de melancolica”, catalogheza cronicarul de la New York Times vizavi aceasta productie.

“Chiar daca filmul a fost un esec in box office-ul american,  Brooks ne serveste o mostra de relatie atractiva, consecventa si amuzanta care situeaza filmul putin de-asupra standardelor unei comedii romantice”, noteaza Jim Schembri de la The Age.

“Fiecare scena este dureros de lunga si laborioasa. Filmul are un titlu pe care il uiti instantaneu”- este de parere editorul de la Birmingham Post

In schimb, Peter Bradshaw de la Guardian pune punctul pe i: "O parada prosteasca si deprimanta de fleacuri".

 

The human resources Manager

 

Regia: Eran Riklis

Distributie: Gila Almagor, Mark Ivanir

Tragi-comedia franco-germana-israeliana The human resources manager se focuseaza pe viata managerului de resurse umane al celei mai mari brutarii din Israel. Acesta incearca sa salveze reputatia afacerii si sa previna publicarea unui articol defaimator.

Productia a fost filmata in mai multe locatii din Romania: Calarasi, Transfagarasan, Valea Doftanei, Mogosoaia etc.

the human resources manager filmul propus de Israel pentru premiile Oscar 2011, insa din pacate membrii juriului au avut alte optiune la categoria “Cel mai bun film strain”.

Filmul a fost proiectat la Festivalul de Film de la Palm Springs, fara sa intre in circuitul cinematografelor americane. In schimb, filmul a rulat pe marile ecrane din Israel si Franta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea