Filme

#beautiful creatures # promised land #A Good Day to Die Hard #Barbara

Filme noi in weekend in cinematografele romanesti (15-17 februarie 2013)

Bruce Willis, Matt Damon si Jeremy Irons sunt doar cativa dintre actorii pe care ii poti vedea in acest final de saptamana pe marile ecrane din Romania, in patru productii nou-noute. Mai multe detalii despre premierele weekendului 15-17 februarie 2013 te asteapta in cele ce urmeaza.


Beautiful Creatures

Regia: Richard LaGravenese
Distributie: Alice Englert, Emma Thompson, Jeremy Irons, Viola Davis, Alden Ehrenreich

Ethan Wate este un licean care detesta orasul in care locuieste, pentru ca aici nu se intampla niciodata ceva iesit din comun. Viata lui se schimba dupa ce o cunoaste pe Lena Duchaness, o fata de 16 ani care se muta in oras, incercand sa scape de blestemul care i-a lovit familia de mai multe generatii.


Promised Land

Regia: Gus Van Sant
Distributie: Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand

"Promised Land" este o drama a carei actiune se petrece in McKinley, un orasel de provincie afectat de criza economica, dar vizat de o companie de exploatare a gazului, care doreste sa intre in posesia resurselor naturale ale acestuia.

Steve Butler (Matt Damon) si colega sa, Sue Tomason (Frances McDormand), sunt trimisi sa-i convinga pe localnici sa accepte oferta companiei pe care o reprezinta. Actiunile celor doi sunt insa sabotate de un profesor extrem de respectat in oras si de un ecologist.


A Good Day To Die Hard

Regia: John Moore
Distributie: Bruce Willis, Jay Courtney, Sebastian Koch

In primul "Die Hard", politistul John McClane (Bruce Willis) se afla la timpul si locul nepotrivit, reusind totusi, datorita flerului sau, sa devina inamicul numarul 1 al teroristilor din intreaga lume. In cea de-a cincea parte a seriei, McClane se implica intr-un caz incurcat, incercand sa anihileze un periculos terorist rus. Din fericire, politistul american nu va actiona singur, el fiind ajutat de Jack, fiul sau instrainat.


Barbara

Regia: Christian Petzold
Distributie: Nina Hoss, Ronal Zegrfel, Rainer Bock

Barbara este o doctorita din Berlinul de Est al anilor '80 care are curajul sa-si depuna o cerere de emigrare in Germania de Vest. Ea va fi insa arestata si ulterior trimisa intr-un spital de provincie din nord, la Marea Baltica.

Desi este izolata si supravegheata indeaproape de STASI (Securitatea Statului in fosta RDG), Barbara nu renunta la ideea fugii din tara, fiind sprijinita in acest sens si de iubitul ei din Vest.



Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea