Filme

#cartarescu #filme #apocalipsa #the road #The Day After Tomorrow #Children of Men #filme apocalipsa

Filme despre apocalipsa

Filmele despre apocalipsa au impresionat de cele mai multe ori atat datorita povestilor, cat si efectelor speciale. Iata cateva dintre cele mai tulburatoare si infricosatoare filme despre sfartisul lumii.


1. The Day After Tomorrow




The Day After Tomorrow este un film care te stimuleaza sa iti ridici multe semne de intrebare. Totul porneste de la incalzirea globala care provoaca o noua era glaciara , tornede violente si tsunami-uri distrugatoare. Personajele principale din film sunt climatologul Jack Hall, fiul sau Sam si un mic grup de supravietuitori care incearca sa faca fata atacului provocat de mama natura .


2. The Road




Filmul prezinta o poveste tulburatoare si ingrozitoare: la cativa ani de la producerea unu cataclism care a distrus civilizatia, un tata incearca sa isi salveze fiul si sa ajunga impreuna pe coasta de sud, acolo unde clima este mai blanda. In drumul sau el trebuie sa se fereasca de temperaturile exagerat de scazute, de zapada cenusie, de canibalii si ucigasii care nu mai respecta nici macar o lege.

 

3. 2012




Inceputul filmului nu pare sa prezica o adevarata catastrofa, dar pe masura ce actunea inainteaza, lucrurile devin tot mai infricosatoare. De la excursia unui tata insotit de cei 2 copii ai sai care spera la o zi minunata impreuna, cei 3 se confrunta cu o situatie terifianta: sfarsitul lumii .


4. Children of Men




Actiunea filmului are loc in anul 2027 cand natalitatea nu este o simpla problema, ci un lucru imposibil. In aceasta perioada femeile sunt incapabile sa ramana insarcinate, iar cea mai tanara persoana din lume are 18 ani. In acest adanc de deznadejde apare totusi o mica luminita in care personajul principal al filmului descopera ca in lume mai exista totusi o singura femeie care este insarcinata si mai are foarte putin pana urmeaza sa nasca. Totusi, pentru a o proteja, barbatul trebuie sa treaca de o serie de obstacole infricosatoare si sa o duca pe viitoarea mamica la un loc sigur.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea