Filme

#harry potter #regizor #emma watson #colaborare

Emma Watson va colabora din nou cu regizorul seriei "Harry Potter"

Nu, nu este vorba despre inca o parte a seriei Harry Potter, ci despre o noua colaborare dintre actrita Emma Watson si regizorul David Yates pentru drama " Your Voice In My Head ".


Se pare ca Emma Watson este inca in discutii pentru semnarea unui nou contract. Actrita este dorita pentru a interpreta rolul unei tinere care incearca sa se sinucida, insa este salvata de psihiatru care sufera de cancer. Povestea este foarte complexa si se bazeaza pe pe cartea scrisa cu acelasi nume scrisa de Emma Forrest. Povestea este inspirata din viata autoarei si exploreaza tulburarile emotionale si comportamentul autodistructiv ale acesteia, dar si relatia pe care o are cu psihiatrul care a ajutat-o sa se repuna pe picioare. Acesta reuseste o scape pe Emma de pe marginea prapastiei, ea fiind permanent in relatii de dragoste cu barbati nepotriviti si avand tentative nenumarate de suicid, dar si mutilare.

Pe de cealalta parte psihiatrul diagnosticat cu o forma de cancer in faza terminala, devine colacul de salvare al Emmei. Doctorul emana optimism si pofta de viata si reuseste intr-un final sa ii transmita si pacientei lui aceleasi stari.

Emma pare sa fie incantata de acesata, propunere mai ales ca a mai lucrat alaturi de David Yates la productia seriei "Harry Poter", iar colaborarea s-a dovedit a fi una de succes. Actrita s-a aratat intotdeauna impresionata de abilitatile de regizor ale lui Yates, dar si de energia pozitiva pe care acesta reusea intotdeauna sa o creeze pe platourile de filmare.

Totusi, acest rol va fi o adevarata provocare pentru Emma Watson, fiind prima oara cand intra in pielea unui personaj atat de complex.

Pentru rolul psihiatrului bonav de cancer sunt luati in considerare doi actori faimosi, insa pana acum nu au existat discutii concrete. Totusi, se zvoneste ca alegerea va fi facuta dintre Tom Hanks si George Clooney.

Pana la detalii oficiale , o putem vedea pe Emma Watson in filmul " My Week With Marilyn ". De asemenea, spre finalul acestui an, actrita va aparea in productia "The Perks of Being a Wallflower."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea