Filme

#ellen degeneres #bulevardul celebritatilor #stea pe walk of fame #actori #filme #walk of fame #premii film

Ellen Degeneres a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Ellen Degeneres a devenit marti posesoarea cu numarul 2477 a unei stele stralucitoare pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. Vedetei i-a fost dezvaluita steaua in fata fanilor si a prezentatorilor americani Ryan Seacrest si Jimmy Kimmel.

Ellen Degeneres s-a declarat incantata de onoarea de a primi o stea pe faimosul bulevard american si si-a invitat toti fanii sa ia parte la eveniment. "Voi primi o stea pe Hollywood Walk of Fame azi, la ora 11. Veniti sa ma vedeti! Si apropos, am nevoie de o masina ca sa ajung acasa", a glumit vedeta pe reteaua sociala Twitter.

Ulterior, simpatica moderatoare TV a mai adaugat pentru E! News: "Este incredibil. Mi-am petrecut toata cariera incercand sa ma port in asa fel incat sa nu las pe nimeni sa ma calce in picioare, doar pentru a ajunge in acest punct in care toata lumea o va face".

Ellen Degeneres este renumita pentru show-ul care ii poarta numele, dar si pentru rolurile in productii cinematografice precum "Mr. Wrong", "EDtv" sau "In cautarea lui Nemo". Cel din urma i-a adus premiul Saturn pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Foto: digitalspy.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea