Filme

#filme noi #filme #dwayne johnson #lobo #distributie film

Dwayne Johnson ar putea obtine rolul supereroului Lobo

In ultima perioda, au aparut tot mai multe zvonuri privind distributia lui Dwayne Johnson intr-o adaptare a benzilor desenate DC Comics, in regia lui Brad Peyton.

Protagonistul filmelor "The Scorpion King" si "Fast Five" a confirmat pe pagina sa de Twitter oferta celor de la Warner Bros.

"Zvonurile despre o aparitie viitoare a mea in 'Lobo' sunt adevarate. Joel Silver si Brad Peyton lucreaza la aceasta productie.Ar putea fi distractiv...", a notat actorul.

Lobo este un vanator de recompense, mercenar interstelar cate se mandreste cu un simt al mirosului iesit din comun. Eroul are capacitati intelectuale ce le egaleaza pe cele ale unui geniu. Totodata, Lobo are puterea de a se autovindeca.

Personajul Lobo, creat in 1983 de Roger Slifer si Keith Giffen a aparut in numeroase numere ale DC Comics, insa a avut si cateva numere rezervate doar aventurilor sale.

Foto: iballer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea