Filme

#romania #nicolas cage #numarul 1 #box office #drive angri 3 d

Drive Angry 3D, numarul 1 in box office-ul din Romania

Drive Angry 3D : Iadul se dezlantuie, primul film de actiune realizat integral in 3D cu Nicolas Cage si Amber Heard in rolurile principale, a devenit lider al box office-ului romanesc.

In weekendul de lansare din saptamana 21 – 27 februarie, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie a fost vizionat de 14.561 de spectatori, fiind urmat de Black Swan/ Lebada neagra, cu 10.575 de spectatori.  Pe locul al treilea se situeaza filmul True Grit/ Adevaratul curaj care a atras in cinematografe 5.288 de spectatori

Locurile patru si cinci sunt ocupate de london boulevard (4.794 de spectatori) si pelicula romaneasca  Umilinta (57 de spectatori)

 Inspirat de filmele anilor ‘70, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie aduce in prim plan  povestea originala a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata. El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este  in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios ( William Fichtner ) trimis de Diavol sa il aduca pe Milton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie trei zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea