Filme

#vedete #colectionari #obiecte #ciudate

Depp colectioneaza lilieci, iar Hanks se bate pe masini de scris

Toti suntem colectionari. Unora dintre noi le place sa colectioneze monede, timbre, magneti kitschosi de frigider, cani, papusi si cate si mai cate. Cum si vedetele sunt oameni, si ele au pasiuni similare, insa colectiile lor depasesc de cele mai multe limitele imaginabilului. Stiati, de exemplu, ca unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood colectioneaza…schelete de porumbei?

Iata mai jos o lista selecta de celebritati care, in timpul liber, colectioneaza obiecte bizare pentru care sunt dispuse sa plateasca averi fabuloase:

johnny deppJohnny Depp pare ca nu este pasionat doar de pirati, ci si de pasari. Atunci cand nu fenteaza camera de sub coditele lui Jack Sparrow si nu se lupta cu inamici imaginari pe catargul vreunei corabii de pirati, Depp achizitioneaza schelete de porumbei, insecte si…lilieci. Nu stim unde le tine, dar avem o banuiala ca locuinta sa ar semana putin cu Muzeul Antipa.

Mai mult, actorul, mare amator de vintage, se pare ca a platit o data 10.000 de lire sterline (aproximativ 15.000 de dolari) pentru un trenci ramolit al celebrului scriitor Jack Keruac. Nimeni nu l-a vazut insa purtandu-l.

Demi Moore si Britney Spears impart, in afara de lumina reflectoarelor de la Hollywood, aceeasi pasiune pentru papusile vechi de portelan. Moore a mers chiar mai departe si a dedicat o casa intreaga colectiei sale de papusi si nu credem ca este vorba de o casa in miniatura.

Regizorul Quentin Tarantino este atat de ciudat, cel putin din punct de vederetarantino artistic, incat nu ne surprinde ca are si o pasiunea pentru colectionarea unor jocuri de societate realizate dupa niste seriale americane mai vechi, precum I Dream of Jeannie (1965), The Dukes of Hazzard (1979) sau The A-Team (1983).

Vedeta din Moulin Rouge, australianca Nicole Kidman, colectioneaza, pe langa operatii estetice si injectii cu botox, monede vechi si rare. Astfel, vedeta este detinatoarea unei colectii rare de monede iudaice.

tom hanksPasiunea lui Tom Hanks pentru masinile de scris vechi ii da actorului adevarate batai de cap din cauza problemelor de logistica. Vedeta este atat de obsedata de masinile de scris vechi si rare, incat a ajuns sa plateasca mai multi bani pe expedierea acestora decat pe obiect in sine. Si, dupa cum singur recunoaste, nu prea mai are unde sa le depoziteze.

Pe de alta parte, fiul sau, Colin Hanks – tot actor, colectioneaza ceasuri, si asta pentru ca nu reuseste niciodata sa ajunga la timp.

Obsesia Angelinei Jolie pentru cutite a facut deja valuri in presa acum ceva vreme, maiangelina jolie precis pe la inceputul anilor 2000 cand era casatorita si mega indragostita de Billy Bob Thornton. Dupa divort, Jolie si-a extins colectia de lame, dar acum nu se mai stie daca actrita o mai tine la vedere cu atatia copii mici prin preajma.

Regretatul King of Pop, Michael Jackson, avea pasiuni pentru o serie intreaga de obiectemichale jackson bizare pe care le-a strans si depozitat de-alungul timpului in diverse locuinte de-ale sale. Megastarul nu colectiona, se pare, doar tablouri si sculpturi infatisand copii sau masini luxoase, ci si harpe sau trasuri egiptene, multe in marime naturala.

Mai nou, obiecte care au apartinut chiar lui Michael se vand la licitatii contra unor sume astronomice. Saptamana trecuta, o manusa pe care Michael a aruncat-o in public in timpul unui concert in Australia a fost scoasa la licitatie si vanduta pentru suma de 43.000 de dolari, dublu fata de cat se estimase initial.

Cine ar fi zis ca una dintre cele mai celebre blonde ale planetei, fostul supermodel german Claudia Schiffer, are o pasiune pentru insecte taratoare? Vedeta cumpara tablouri care infatiseaza insecte sau isi “impodobeste” casa cu taratoare in varianta uscata. Probabil, caminul vedetei arata ca o cripta de Halloween dupa atatia ani in care Schiffer si-a redecoratkiefer sutherland casa dupa bunul plac.

Starul serialului 24, Kiefer Sutherland, are poate una dintre cele mai normale, dar foarte costisitoare pasiuni. Actorul colectioneaza de ani de zile chitari Gibson, noi si vechi, al caror pret variaza intre cateva sute de dolari sau cateva zeci de mii. Unde le tine? Intr-un studio de muzica pe care l-a infiintat pentru a ajuta muzicieni aspiranti sa se lanseze intr-o cariera serioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea