Filme

#desigur #poate #ca #film #2008 #ryan #reynolds #_definitely-maybe-2007

Definitely, Maybe - primele ecouri

Povestea lui Will incepe in anul 1992, cand era un tanar ucenic intr-ale politicii care se muta din Wisconsin in New York pentru a se implica in campania prezidentiala. Pentru Maya, Will reinvie un trecut vazut de un tanar idealist care invata dedesubturile politicii si este implicat in trei relatii sentimentale.

Will ii ofera fiicei sale o versiune romantata a propriului trecut si schimba numele celor trei femei, lasandu-si fiica sa ghiceasca cu cine s-a casatorit in final.

Maya, punand una langa alta piesele acestui puzzle amoros, incepe sa inteleaga ca dragostea nu este chiar o bagatela, iar Will, ajutat de propria fiica , realizeaza ca niciodata nu e prea tarziu sa te intorci in si spre propria existenta sperand intr-un alt final.

Primele reactii

Cu un scenariu inteligent si personaje carismatice, Definitley, Maybe isi intrare puternica in genul comedie romantica. Fimul va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 25 aprilie.

Pro

ReelViews: Adam Brooks preia lucrurile bune si rele din romantismul modern si le introduce in aceasta pelicula desteapta, amuzanta si (deasupra tuturor) neobisnuita (James Berardinelli)

Variety: Definitely, Maybe este un film plin de farmec, chiar daca pare mai mult un film pentru iubitorii de gen, decat un hit de box-office (Dennis Harvey)

San Francisco Chronicle: Lucrul fascinant despre Definitely, Maybe este ca personajul creste in propriul adevar. Pentru prima data intr-o comedie romantica, nu vei putea ghicii dupa primele cinci minute cu cine va ramane impreuna (Mick LaSalle)

Philadelphia Inquirer: O comedie romantica in care inteligenta si romantismul sunt egale, Definitely, Maybe iti da impresia ca a fost scris de o fiinta umana, nu de un comitet (Steven Rea)

New York Post: Este Definitely, Maybe (Desigur... poate ca…) cea mai buna comedie romantica lansata anul acesta? Desigur. Te vei duce o vezi? Poate… (Lou Lumenick)

Contra

Hollywood Reporter: Tachinarea romantica dintre Will si cele trei partenere ale sale are nevoie de un spirit inteligent, spirit pe care il primeste ocazional (Stephen Farber)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Definitely, Maybe

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea