Filme

#filme noi #thriller #regizor #david cronenberg #a dangerous method

David Cronenberg revine pe marile ecrane cu thriller-ul A Dangerous Method

Regizorul canadian David Cronenberg revine pe marile ecrane cu o noua productie, thriller-ul cu elemente dramatice " A Dangerous Method ".

Filmul, care are la baza romanul "A Most Dangerous Method" (John Kerr) si piesa de teatrul " The Talking Cure " scrisa de Christopher Hampton (cel care de altfel este si scenaristul filmului), va rula in cinematografele din SUA pe 23 noiembrie 2011. El va rula o perioada scurta de timp, pentru a putea fi eligibil pentru un premiu OScar.

"A Dangerous Method" urmareste conflictul dintre fondatorii psihanalizei moderne, neurologul austriac Sigmund Freud (Viggo Mortensen) si psihiatrul elveĊ£ian Carl Jung ( Michael Fassbender ), conflict cauzat de iubirea celor doi fata de Sabina ((Keira Knightley), o frumoasa pacienta.

Pelicula lui Cronenberg va fi proiectat in luna septembrie in cadrul Festivalului de Film de la Venetia si la Festivalul de Film de la Toronto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea