Filme

#darren aronofsky #film #suoerman #christopher nolan

Darren Aronofsky ar putea regiza noul film Superman

Christopher Nolan cauta inca regizorul potrivit pentru noul proiect Superman, film a carui productie o supervizeaza. Potrivit Los Angeles Times, darren aronofsky a fost si el trecut pe lista posibililor regizori pentru viitorul film Superman.

Unele surse sustin ca Nolan a purtat deja discutii cu Aronofsky, iar acesta din urma ar fi intrat in negocieri preliminare cu producatorii.

Publicatia The Hollywood Reporter afirma ca Ben Affleck a fost scos din carti in ceea ce priveste regizarea noului film Superman. Actorul devenit regizor fusese inclus pe lista posibililor regizori pentru Superman, alaturi de Duncan Jones, Jonathan Liebesman, Matt Reeves, Tony Scott si Zack Snyder, insa acum a fost eliminate dintre favoriti.

Nolan incearca sa gaseasca un regizor potrivit pentru un proiect cinematografic atat de elaborat. Titlul provizoriu al viitorului film Superman este The Man of Steel, iar scenariul a fost scris de David Goyer.

Darren Aronofsky a fost laudat pentru filme precum Pi, Requiem for a Dream, The Wrestler, iar recent pentru thriller-ul psihologic Black Swan prezentat in circuitul unor festivaluri de film (Toronto, New York).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea