Filme

#filme noi #filme #remake #daredevil

Daredevil va avea un remake

Inca din 2010, in atentia studiourilor 20th Century Fox s-a aflat un nou film care va reda aventurile supereroului Marvel, Daredevil.

Davis Scarpa a fost angajat la acel moment sa imagineze scenariul remake-ului, dar un an mai tarziu, sarcina a fost preluata de David Slade ("30 Days of Night").

Chiar daca Slade anunta pe contul sau Twitter ca productia filmului continua, din cauza ca si-a indreptat atentia catre serialul TV Hannibal, producatorii au fost nevoiti sa gaseasca un alt scenarist. Astfel, a fost ales David James Kelly, care va fi nevoit sa adapteze premisa si aventurile eroului din numerele 227-233 ale revistei de benzi desenate. In aceste pagini, The Kingin lanseaza un atac de proportii asupra lui Matt Murdock, astfel incat sa-i fie distruse reputatia si familia.

Remake-ul reprezinta un efort al studiourilor de a nu pierde dreptul de ecranizare asupra aventurilor personajului. Originalul a fost regizat de Mark Steven Johnson, iar Ben Affleck a jucat in rolul principal. Sotia sa, Jennifer Garner a facut si ea parte din distributia respectivului proiect si a jucat rolul Elektra.

Aparut in 2003, "Daredevil" a avut incasari de peste 179,2 milioane de dolari in intreaga lume.

Foto: jackegiacomo.deviantart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea