Filme

#hollywood #cupluri celebre #joan collins #julianne moore #tilda swinton #robin wright #ben foster #geena davis #Reza Jarrahy #Bart Freundlich #Sandro Kopp #Percy Gibson #diferenta varsta

Cupluri celebre de la Hollywood care nu tin cont de varsta

Diferenta de varsta nu mai reprezinta de foarte mult timp un impediment pentru actorii de la Hollywood. Ceea ce surprinde insa este numarul tot mai mare de cupluri formate din actrite trecute de prima tinerete si actori aflati in floarea varstei. Iata cateva astfel de duo-uri faimoase!

Geena Davis si Reza Jarrahy

Una dintre actritele maritate cu barbati mai tineri este castigatoarea premiului Oscar Geena Davis. Din 2001, Geena este casatorita cu chirurgul estetician Reza Jarrahy. Cei doi s-au intalnit in 1998, datorita unor prieteni comuni. Ea avea 42 de ani, iar el 27 de ani, insa asta nu i-a impiedicat sa iasa impreuna.

Robin Wright si Ben Foster

Nascuta in 1966, Robin Wright este fosta sotia a lui Sean Penn, cu care a fost maritata 12 ani si caruia i-a daruit doi copii. Frumoasa actrita isi traieste povestea de iubire alaturi de Ben Foster, mai tanar cu 14 ani decat ea. Cei doi s-au cunoscut in 2011, pe platourile de filmare de la "Rampart", iar cateva luni mai tarziu, in 2012, au devenit un cuplu. Anul acesta, Wright si Foster si-a anuntat oficial logodona.

Julianne Moore si Bart Freundlich

Cu o diferenta de varsta de 10 ani intre ei, actrita Julianne Moore si regizorul Bart Freundlich s-au casatorit in anul 2003. Cei doi au devenit un cuplu in 1997, in timp ce participau la turnarea peliculei "The Myth of Fingerprints" si, pana sa ajunga la altar, au facut doi copii.

Tilda Swinton si Sandro Kopp

Tilda Swinton si iubitul ei, actorul Sandro Kopp, s-au cunoscut in 2004, pe platoul de filmare de la "Cronicile din Narnia". In timp ce Tilda era personajul negativ din poveste, celebra vrajitoare de gheata, Kopp a fost unul dintre figuranti, interpretand rolul unui centaur. Intre cei doi exista o diferenta de varsta de 17 ani. Anul trecut, cuplul a fost surprins de paparazzi intr-o plimbare romantica pe strazile Venetiei.

Joan Collins si Percy Gibson

Intre celebra Joan Collins si sotul sau Percy Gibson este o diferenta 32 de ani. Asta nu ii impiedica sa isi traiasca iubirea la fel ca in prima zi. Casatoriti din 2002, cei doi si-au reinnoit juramintele in 2009.

Sursa foto: diarraeg.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea