Filme

#festivalul international de film transilvania (tiff) #filme #despre oameni si melci #festivalul international de film transilvania #tiff 2012

Comedia "Despre oameni si melci", in deschiderea TIFF 2012

Cea de-a 11-a editie a TIFF (Festivalul International de Film Transilvania) va fi deschisa pe data de 1 iunie, in Piata Unirii din Cluj, iar momentul va fi marcat prin premiera comediei romanesti "Despre oameni si melci".

Lungmetrajul "Despre oameni si melci", regizat de Tudor Giurgiu relateaza povestea unui grup de muncitori dintr-o fabrica falimentara de la inceputul anilor '90.

Din distributia filmului fac parte Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crisan, Ion Grosu, Clara Voda, dar si actorii francezi Francois Stevenin si Robinson Stevenin.

Scenariul "Despre oameni si melci" ii apartine jurnalistului Ionut Teianu, care a luat calea exilului in Franta,in 1991.

Lungmetrajul din deschiderea TIFF 2012 este o coproductie romano-franceza, fiind produs de Libra Film (Romania) si Agat Films (Franta).

Foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea