Filme

#colin firth #castigator #oscar #oscar 2011 #premiile oscar #actor #eco-friendly

Colin Firth - un castigator de Oscar eco-friendly

Castigatorul premiului Oscar la categoria “cel mai bun actor in rol principal”, Colin Firth, a impresionat cinefilli nu numai prin prestatia sa in filmul The King’s Speech, ci si prin faptul ca a ales sa poarte la ceremonia de duminica, 27 februarie, un costum realizat din materiale reciclate .

La gala oscar 2011, Firth a purtat un costum semnat Tom Ford (designerul este un bun prieten al actorului britanic dupa ce l-a distribuit pe acesta in 2008 in drama A Single Man) realizat din materiale eco-friendly .

Vinovata de abordarea eco a actorului este chiar sotia acestuia, Livia Giuggioli, care a fondat Eco Age, un online care promoveaza comertul echitabil. Sotia lui Firth a purtat si ea pe covorul rosu tot o tinuta din material reciclate.

“Aceste tinute sfideaza ceea ce vezi de obicei pe covorul rosu. Sunt chiar frumoase si transmit si un mesaj”, a spus Livia pentru publicatia britanica The Sun.

Liviei nu i-a fost greu sa-l convinga pe sotul sau sa imbrace la ceremonia premiilor Oscar un costum eco-friendly. “Livia mi-a aratat cat de important este sa stii de unde provin hainele pe care le porti”, a marturisit proaspatul castigator al premiului Oscar pentru rolul din drama de epoca The King’s Speech.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea