Filme

#colin firth #natalie portman #gala #oscar #premii #premianti #SAG awards

Colin Firth si Natalie Portman - premiantii galei SAG Awards 2011

Odata cu decernarea premiilor SAG , acordate anual de Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor din America), devine din ce in ce mai clar ce actori sunt favoriti la castigarea mult ravnitelor premii Oscar.

SAG awards 2011 au fost decernate duminica seara, 30 ianuarie, iar Colin Firth si Natalie Portman au fost marii castigatori ai galei.

Firth a castigat la categoria “actor in rol principal ” pentru interpretarea sa din drama The King’s Speech, in timp ce Portman a triumfat la “actrita in rol principal” pentru rolul din thriller-ul psihologic Black Swan.  Distributia filmului The King’s Speech a castigat si premiul “Best Ensemble” acordat intregii echipe de actori.

Melissa Leo a primit trofeul SAG pentru rolul din drama The Fighter la categoria “actrita in rol secundar”, in timp ce Christian Bale a primit premiul categoriei “actor in rol secundar” pentru interpretarea unui fost boxer dependent de droguri in acelasi film, The Fighter.

Premiul oferit echipei de cascadori intr-un lungmetraj a fost castigat de distributia SF-ului Inception.

Veteranul actor Ernest Borgnine, in varsta de 93 de ani, a fost rasplatit cu premiul pentru intreaga cariera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea