Filme

#clint eastwood #beyonce knowles #musical #a star is born

Clint Eastwood va regiza "A Star is Born" cu Beyonce

Clint Eastwood nu are ganduri de pensionare si, in ciuda faptului ca in aceasta perioada lucreaza la filmul biografic despre J. Edgar Hoover , isi umple agenda si cu alte proiecte.

Veteranul regizor isi va pune semnatura si pe remake-ul A Star is Born care o va avea in rolul principal pe Beyonce Knowles, scrie aceshowbiz.com. Eastwood va fi si unul dintre producatorii acestui musical alaturi de producatorii Billy Gerber, Basil Iwanyk si Jon Peters, care lucrat si la filmul care i-a avut ca protagonist pe Barbra Streisand si Kris Kristofferson.

Scenariul remake-ului A Star is Born este scris de Will Fetters si avand in vedere ca Eastwood se va ocupa de regie, filmul va avea un buget redus , intrucat regizorul lui Invictus este cunoscut pentru economia pe care o face in timpul realizarii productiilor sale.

Filmarile vor incepe in toamna, desi producatorii nu au gasit inca un actor pentru rolul principal. Deocamdata pentru partitura protagonistului concureaza Will Smith, Robert Downey Jr. si Jon Hamm.

Acesta va fi cel de-al 4-lea remake al filmului A Star is Born, care urmareste povestea de dragoste dintre o vedeta alcoolica aflata in plin declin si o tanara starleta a carei cariera de abia incepe.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea