Filme

#filme noi #clint eastwood #actorie #distributie film #trouble with the curve

Clint Eastwood se intoarce la actorie?

Clint Eastwood se gandeste serios sa se reapuce de actorie. Conform unor surse citate de contactmusic.com, Eastwood (81 de ani), care s-a axat in ultimii ani pe regia de film , ar putea juca in pelicula " Trouble With The Curve ", un lungmetraj despre un vanator de talente in baseball, care imbatraneste si isi pierde vederea, dar face un ultim drum pentru a vedea un sportiv, alaturi de fiica sa.

Pelicula va fi produs de Warner Bros. si va fi regizata de Robert Lorenz, cel care a mai colaborat cu Eastwood la filmele "Mystic River" (2003) si " Blood Work " (2002). Scenariul pentru "Trouble With The Curve" a fost scris de Randy Brown.

Clint Eastwood , care a afirmat ca ultimul sau rol va fi cel din "Grand Torino", film pe care l-a regizat in 2008, marturisea de curand ca ar reveni in fata camerelor de luat vederi daca i s-ar oferi rolul potrivit.

"Dar nu caut sa joc, pentru ca nu prea mai sunt roluri mari care ar insemna ceva diferit pentru mine, pe care sa le cuceresc. Nu ştiu, niciodata nu spun «niciodata», ca James Bond sau ceva de acest gen", declara Eastwood.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea