Filme

#the expendables 2 #john travolta #sylvester stallone #chuck norris

Chuck Norris si John Travolta vor juca in The Expendables 2

John Travolta (foto) si Chuck Norris vor juca in sequel-ul superproductiei de actiune " The Expendables ", scrie nme.com.

Filmul urmeaza sa fie regizat de Simon West, cel care a realizat "Con Air" (1997), " Lara Croft: Tomb Raider " (2001) si recentul remake "The Mechanic" (2011).

Intr-un interviu acordat agentiei de presa Novinite, David Varod, unul dintre oficialii studioului care va produce " The Expendables 2 ", a trecut in revista numele actorilor implicati in acest proiect: "Sylvester Stallone, Jason Statham, John Travolta, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren , Mickey Rourke...Cine ar mai fi? Si Bruce Willis, bineinteles."

Deocamdata, nu se stie cu exactitate ce roluri vor interpreta Norris si Travolta. Filmarile la “The Expendables 2 vor incepe in luna septembrie in Bulgaria, filmul urmand sa aiba premiera in SUA pe 17 august 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea