Filme

#boala #cancer #actori celebri # celebritati la hollywood

Celebritati care au pierdut lupta cu cancerul

Intalnit in cele mai diverse medii, cancerul afecteaza atat oameni simpli, cat si celebritati. De-a lungul timpului, maladia a rapus o serie de vedete indragite ale lumii cinematografice. Descopera-le, in continuare, pe cinci dintre acestea!


1. Paul Newman

Initial, despre actorul american, renumit pentru rolurile din filme ca " Butch Cassidy and the Sundance Kid" sau "Cool Hand Luke", nu s-a stiut ca este bolnav de cancer. O personalitate discreta, Paul Newman s-a ferit sa isi dezvaluie boala care, intr-un final, l-a rapus in 2008. Acesta s-a stins in urma unui cancer pulmonar la ferma sa din Connecticut.

Foto: thestar.com

2. Farrah Fawcett

O alta prezenta indragita in peisajul cinematografic american a fost actrita Farrah Fawcett. Cunoscuta in special datorita rolului sau din serialul din anii '70 "Ingerii lui Charlie", Farrah Fawcett s-a luptat cu o boala rara: cancerul anal. Actrita a descoperit boala in 2006 si, desi parea ca s-a vindecat in urma tratamentului, un an mai tarziu doctorii i-au descoperit o noua tumora. Farrah Fawcett a pierdut lupta cu cancerul anal in iunie 2009.

Foto: actresswave.blogspot.com

3. Patrick Swayze

Cunoscut pentru roluri din filme ca "Fantoma mea iubita" sau "Dirty Dancing", Patrick Swayze a luptat din rasputeri impotriva cancerului pancreatic, incercand chiar si un tratament aflat inca in stadiul de testare. Considerat o forma agresiva, ce isi rapune victimele in doar cateva luni, cancerul pancreatic nu a reusit sa il doboare pe Patrick Swayze prea usor: actorul a mai trait inca doi ani de la momentul diagnosticarii.

Foto: shishirk.com

4. Anne Bancroft

O actrita de legenda, Anne Bancroft s-a stins din viata in 2005 in urma unui cancer uterin. Actrita a suferit in tacere, refuzand sa dezvaluie aceasta boala publicitatii. Cu o cariera actoriceasca incredibila, Anne Bancroft a castigat un premiu Oscar pentru rolul din filmul " The Miracle Worker ", primind, de-a lungul timpului, alte patru nominalizari la acelasi prestigioase premii.

Foto: perspectives.in

5. Dennis Hopper

Actorul american, care s-a remarcat in filme precum legendarul " Rebel Without a Cause " sau "Giant", a murit in 2010 in urma unui cancer de prostata. Cu cateva luni inainte de decesul sau, lui Dennis Hopper i-a fost acordata o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame.

Foto: cinemarx.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea