Filme

#filme # actrite sexy #vedete sexy # vedete sexy hollywood #femei sexy

Cele mai sexy femei de la Hollywood

Angelina Jolie, Jennifer Aniston si Jessica Alba se numara printre cele mai sexy femei de la Hollywood. Acestea nu impresioneaza doar prin forme de invidiat si chipuri perfecte, ci mai ales prin roluri pe care le interpreteaza ireprosabil.

1. Angelina Jolie

Cunoscuta pentru filme precum Gia, Lara Croft: Tomb Raider, Original Sin sau Mr. & Mrs. Smith, Angelina Jolie este, cu siguranta, cea mai sexy actrita de la Hollywood. In ciuda faptului ca a trecut de 40 de ani si ca are 6 copii, Angelina reuseste sa ramana in top, fara sa depuna eforturi prea mari.



Foto: wallpapers-diq.net

2. Jennifer Aniston

Vedeta din Prietenii tai, The Break-Up, Marley & Me, He's Just Not That Into You sau The Switch este printre favoritele cinefililor din intreaga lume. Desi are, de cele mai multe ori, roluri in filme de comedie, Jennifer Aniston a castigat aprecierea criticilor, care vor sa o vada in tot mai multe productii.



Foto: hdwallpapers.in

3. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, desi tanara, a reusit sa puna mana pe cateva roluri care sa o scoata din anonimat. Aceasta a aparut in filme precum The Avengers, He's Just Not That Into You, Iron Man 2 sau The Nanny Diaries.



Foto: wallbest.com

4. Megan Fox

Desi este insarcinata, Megan Fox este la fel de sexy si frumoasa ca atunci cand s-a lansat in productia Transformers. Ulterior, Megan Fox a aparut in filme precum Jennifer's Body, Friends With Kids, Passion Play sau Whore. Mai mult decat atat, Megan Fox este vedeta unui videoclip al
lui Eminem.



Foto: fanpop.com

5. Jessica Alba

Jessica Alba si-a inceput cariera ca fiind o adolescenta naiva si inocenta, insa pe parcurs, ea s-a dezvoltat si a inceput sa joace roluri tot mai complexe. Printre filmele cu care a captat atentia, se numara Awake, The Eye sau The Killer Inside Me.



Foto: wedding-pictures-03.onewed.com

6. Keira Knightley

Cu siguranta ti-o amintesti pe Keira Knightley din seria filmelor Piratii din Caraibe. De-a lungul timpului, Keira a mai aparut in productii precum Pride & Prejudice, King Arthur, The Duchess sau London Boulevard.



Foto: stylebistro.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea