Filme

#film #prost #hollywood #gigli #catwoman #showgirls #clasament #glitter #the hottie and the nottie

Cele mai proaste filme de la Hollywood (I)

Sa faci un top al celor mai bune pelicule de la Hollywood nu este atat de greu. Cu toate acestea este posibil sa intampini probleme chiar si aici si asta pentru ca ai in spate ani buni de incercari cinematografice in care s-a jonglat la nesfarsit cu aceleasi subiecte, originalitatea si ineditul depasindu-si de mult atributele.

Dar cum ar fi sa faci un top cu cele mai proaste lungmetraje izvorate din mintea mult prea muncita a batranului Hollywood? Probabil ar trebui sa pleci de la premisa ca al tau creier necesita o pauza si cuvintele cliseu si redundant ar trebui sa-ti zbarnaie in restul de materie cenusie ramas, necesar pentru a asterne cele cateva randuri pe foaie.

Am intocmit mai jos un top, unanim acceptat cu cele mai neinspirate lungmetraje. Pentru adaugiri, completari sau proteste, esti liber sa intervii. Nu arunca insa cu rosii, clasamentul a fost intocmit in urma unor pareri colective, nu individuale.


Glitter (2001)

GlitterRegizat de , cu (2008)

Aici titlul spune totul si te face sa te gandesti serios sa urmezi niste cursuri de pitzi pentru a putea duce la bun sfarsit vizionarea acestei pelicule cu doreste sa-i cucereasca inima unei tipe hottie , adicatelea donsoara . Filme precum .



Showgirls (1995)

Cu siguranta unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. De ce este el prost? Simplu, pentru ca nu-ti dai seama nici pana la final daca este un film erotic prost sau doar o drama ieftina proasta sau o incercare patetica de musical prost sau toate la un loc. Si ce poti face in acest caz de nehotarare? Sa-l clasezi doar prost si atat.

Cu Elisabeth Berkley in rol principal, regizorul , decat scenele de sex scremute in aceasta pelicula de duzina.



Catwoman (2004)

Din top nu putea lipsi pelicula Catwoman, pentru a continua pe linia feminina pornita la inceput. Cu Halle Berry in rol principal, Catwoman-ul lui Pitof nu s-a bucurat de prea multa apreciere nici in randul criticilor, nici in randul publicului. De altfel, multi pasionati ai seriei Batman, o vad mai potrivita pe Michelle Pheiffer in rolul pisicii ucigase, decat pe Halle Berry.

Interpretarea actoriceasca a frumoasei mulatre lasa de dorit in aceasta pelicula, lucru care i-a adus oprobiu public si i-a sifonat un pic renumele in lumea cinematografiei. De asemenea, echipei de filmare i s-au imputat o serie de gafe tehnice ce s-au vazut pe marile ecrane. Multi insa sunt mai indulgenti cu Catwoman-ul lui Pitof, mentionand ca intruchiparea femeii timide ce se transforma in femeia-pisica cu super- puteri a fost manevrata binisor de Halle Berry.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea