Filme

#celebritati #nespalate #hollywood #robert pattinson #zac efron

Cele mai nespalate celebritati de la Hollywood

Le vedeti in filme, la televizor sau cel mai adesea in ziarele si revistele de scandal, intotdeauna imbracate de cei mai in voga creatori de moda sau purtand creatii vestimentare care vor da nastere unor noi trend-uri. Totusi, in spatele unui look de vedeta se ascunde uneori un miros greu de suportat sau alte amanunte de natura igienica pe care celebritatile de la Hollywood le trec cu vederea.

Cu siguranta va aduceti aminte de o reclama la un in care o doamna “poarta” dupa ea la metrou un “porcusor” spre indignarea pasagerilor. Se pare ca, intocmai acelei doamne, multe vedete din cetatea filmului sunt certate cu igiena personala: unor nu le place , altora sapunul, iar altele nu se impaca deloc cu deodorantele. Va prezentam in continuare cateva dintre cele mai mirositoare celebritati de la Hollywood.

Robert Pattinson – vampirul necurat

Frumuselul londonez a devenit celebru aproape peste noapte in urma succesului peliculei la subrat la premiera unui film. La fel a facut si in , pentru obiceiurile sale nu tocmai sanatoase de a purta aceleasi haine o saptamana intreaga sau de a dormi in pat cu cainele lui, Sidi.

viggo mortensen

 

Ben Affleck da actritele pe spate

Dar nu din cauza telentului sau, nici macar a modului in care arata, ci din cauza halitozei (respiratia urat mirositoare). Este o problema comuna, insa nu da deloc bine cand esti in mijlocul unei scene fierbinti si trebuie sa-ti saruti cu pasiune partenerul/partenera din film. Se pare ca Sandra Bullock a fost atat de exasperata de problema lui Ben Affleck in timpul filmarilor la comedia Forces of Nature (1999), incat i-a facut cadou o cutie cu bomboane mentolate.

forces of nature

Sex-simbolul Hugh Grant se pare ca sufera de aceeasi afectiune . Insa el nu a oripilat o singura persoana, ci intreaga adunare de vedete care au asistat la Oscarurile din 2002. La Hollywood exista chiar un medic (Harold Katz) specializat in tratarea acestei probleme, care a facut avere reimprospatand respiratia vedetelor.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea