Filme

#jocuri #jocuri video #filme #top filme

Cele mai nereusite filme inspirate de jocuri video

Cateodata, trecerea de la jocuri video la pelicule cinematografice are rezultate neasteptat de reusite. Si daca " Resident Evil " este un exemplu fericit, exista o multime de alte filme care nu s-au transformat intocmai in ceea ce si-ar fi dorit producatorii sau fanii jocurilor adaptate. Iata cateva dintre cele mai nereusite filme inspirate de jocuri video!


1. House of the Dead

Una dintre cele mai nefericite adaptari ale unui joc video este pelicula "House of the Dead" (2003). Daca jocul a fost indragit, nu acelasi lucru se poate spune despre acest film care se indeparteaza simtitor de evenimentele din joc. "House of the Dead", alaturi de continuarea sa, reuneste jocul actoricesc lamentabil, cu muzica nepotrivita si cadrele nereusite.

2. Dead or Alive

Chiar daca nu sunt cele mai populare jocuri ale genului, "Dead or Alive" au fost adaptate pentru marele ecran intr-un film care nu a reusit sa isi castige publicul, dimpotriva. Printre minusurile acestei pelicule cinematografice se numara jocul actoricesc foarte slab si lipsa unui fir narativ coerent.

3.

Cea mai mare problema a filmului " Final Fantasy: The Spirits Within ", adaptat dupa popularul joc cu acelasi nume, este ca nu are legatura cu jocul care i-a stat drept inspiratie. In pofida faptului ca filmul a beneficiat de jocul actoricesc al unor nume precum Alec Baldwin sau Steve Buscemi si o grafica de exceptie, pelicula a dezamagit tocmai pentru ca a creat asteptari care, ulterior, nu s-au confirmat.

4.

Jocul " " implica razboinici puternici si o poveste incredibila. Drept urmare, filmul ar fi trebuit sa includa aceste elemente pe care sa le adapteze in mod corespunzator. Nu reuseste, insa, iar rezultatul este unul dezamagitor. Eroina Chun-Li este, in film, americanca, iar jocul actoricesc lasa mult de dorit. In rolul lui Chun-Li o vei putea remarca pe , personajul Lana Lang din indragitul serial de televiziune " ".



Foto: www.comicbookmovie.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea