Filme

#filme #top filme #filme de groaza #filme horror #filme socante

Cele mai inspaimantatoare filme cu fantome

Majoritatea filmelor cu fantome nu reusesc sa impresioneze si nici sa ii determine pe fanii genului sa se gandeasca ca se afla in mijlocul actiunii, sa traiasca fiecare clipa cu adrenalina la maxim si sa se sperie cu adevarat de actiunea si scenele din filme. Iata o lista cu cele mai inspaimantatoare filme cu fantome create vreodata.

1. The Shining (1980)

Un barbat se muta cu sotia si copilul sau intr-un hotel izolat, cu scopul de a-l ingriji pe timpul iernii. Tatal ( Jack Nicholson ) incepe sa fie posedat de un spirit (fantoma unui ospatar) care il indeamna la acte de violenta impotriva familiei sale. Aflat in aceasta situatie, barbatul o ia razna si nu mai este capabil sa isi controleze gandurile si gesturile. Singura salvare a familiei este fiul barbatului care are viziuni cutremuratoare despre trecutul hotelului si care are in mainile sale puterea de a-si aduce tatal pe calea cea buna.

2. Ring (1998)

O misterioasa caseta video ii omoara pe toti cei care o privesc in cazul in care acestia nu sunt capabili sa rezolve misterul. Caseta este descoperita de o ziarista care incearca sa descopere mai multe detalii despre moartea misterioasa a unei adolescente . Femeia realizeaza, intr-un final, faptul ca aceasta caseta este blstemata si ca ii ucide pe toti cei care o vad si in decurs de o saptamana nu o arata altcuiva.

3. The Others (2001)

Ramasa fara sot in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Grace se trezeste in situatia in care trebuie sa ii creasca singura pe cei doi copii care sufera de o boala rara si care nu suporta lumina. Familia traieste intr-o casa mare, in stil victorian si angajeaza 3 servitori (unul mai ciudat decat celalalt). Acestora din urma li se impune o regula: nici o usa nu se va deschide inainte ca cealalta sa fie inchisa. Pe masura ce actiunea inainteaza, in casa vor fi descoperite o serie de lucruri extrem de ciudate si infioratoare.

4. The Sixth Sense (1999)

Un baietel in varsta de numai 8 ani este apasat de un secret infiorator : acesta pare sa vada si sa auda fantome. Copilul, o fire introvertita, devine din ce in ce mai inspaimantat atunci cand realizeaza ca spiritele nu au de gand sa renunte la el. Singura persoana care reuseste sa afle ce se intampla cu copilul este psihologul sau (Bruce Willis). Cei doi ajung, intr-un final, sa descopere o lume infricosatoare, in care lucrurile sunt greu de explicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea