Filme

#filme #top filme #filme celebre #filme socante #dezastru filme

Cele mai impresionante filme cu dezastre

Filmele cu dezastre naturale si atacuri cu bombe sunt printre cele mai terifiante si impresionante filme, mai ales atunci cand acestea sunt inspirate din fapte reale. Iata cele mai bune 4 filme din aceasta categorie.

Titanic


Titanic este unul dintre filmele cu cele mai mari incasari, care a ramas in memoria si in inimile a milioane de oameni.

Jamesc Cameron a incercat sa aduca pe marile ecrane imagini impresionante si efecte speciale cat mai reale, si a reusit.

Filmul a stat timp de 13 ani pe primul loc in topul productiilor cu cele mai mari incasari: 1,242 de miliarde de dolari. Abia in anul 2010 filmul Titanic a fost detronat de productia Avatar.

Independence Day

Oamenii se bucura de un spectacol inedit si asteapta cu nerabdare primul contact cu extraterestrii, despre care cred ca vin cu ganduri bune. Fara niciun anunt insa, pamantul este acoperit de nenumarate nave spatiale care au un singur scop: distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pentru a se apara, oamenii isi unesc fortele si riposteaza impotriva invadatorilor.

The Towering Inferno

Dupa o vacanta lunga, arhitectul Doug Roberts se intoarce la munca si participa la inaugurarea celui mai mare zgarie-nori la al carui proiect de constructie a luat parte. Arhitectul isi da seama ca in timpul constructiei au fost ignorate o serie de specificatii tehnice impuse, insa pana sa apuce sa faca ceva, izbucneste un incendiu din cauza unui scurtcircuit.

Roberts se transforma intr-un erou dupa ce, cu ajutorul unui pompier, reuseste sa salveze vietile a mii de oameni prinsi in aceasta catastrofa.

The Poseidon Adventure

Bazat pe o nuvela scris de Paul Gallico si inspirat dupa filmul cu acelasi nume produs in 1972, filmul The Poseidon Adventure prezinta o adevarata catastrofa. Croaziera de lux pe care se afla mai bine de 3700 de oameni, plus echipa, este deturnata de patru teroristi. Acestia provoaca scufundarea vasului si, astfel, moartea a mii de oameni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea