Filme

#filme #top filme #filme celebre #filme sf

Cele mai bune filme SF din ultimii 10 ani

Filmele SF din ultimii 10 ani au revolutionat lumea cinematografiei. Unele s-au facut remarcate prin povesti extraordinare, in timp ce altele au impresionat prin tehnologii de ultima generatie sau personaje de neuitat. Descopera care au fost cele mai bune si impresionante filme SF din ultimii 10 ani.

1. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (2005)

Ce ai face daca ai fi pus sa alegi intre a pierde persoana iubita si a-si vinde sufletul pentru a o salva? Cavalerul Jedi Anakin Skywalker se afla in aceasta situatie si cade prada tentatiilor oferite de partea intunecata a Fortei. De aici povestea devine extrem de captivanta, iar firul actiunii se transforma rapid intr-unul foarte bizar.

2. Avatar (2009)

Considerat ca fiind dintre cele mai mari creatii cinematografice din toate timpurile, indiferent ca este vizitonat in varianta 2D, 3D sau 4D, Avatar a reusit sa devina unui dintre cele mai apreciate filme create vreodata. James Cameron (regizorul Titanic) a reusit sa creeze un film la care s-a gandit timp de 15 ani si pentru care a asteptat tot atat timp pentru a se creea tehnologia necesara Avatarului.

3. Minority report (2002)

In anul 2054 cele mai multe crime sunt evitate cu ajutorul unui sistem care poate privi si urmari oamenii in viitor. Actiunea incepe in momentul in care seful de la Washington este raportat de catre sistem facand o crima de care acesta nu are nici cea mai vaga idee. Capitanul John Anderton (Tom Cruise) trebuie sa dovedeasca faptul ca sistemul functioneaza. Altfel, risca ca el sa fie victima conducatorului de la Washington.

4. Star Trek (2009)

Cea de-a 11-a serie Star Trek se concentreaza asupra lui James T. Kirk ( Chris Pine ) care se inrolează la Academia Flotei Stelare, asupra intalnirii sale cu Spock ( Zachary Quinto ) si luptelor cu Romulanii din viitor (care incearca sa modifice cursul natural al istoriei).

5. I Am legend

Robert Neville (Will Smith) se trezeste intr-o dimineata si realizeaza ca este singurul om ramas pe pamant. Personajul se afla in situatia in care a fost imun la un virus care a omorat marea majoritate a populatiei si i-a transformat pe restul in adevarati monstri. Problema apare atunci cand Robert isi da seama ca leacul pentru ca cei care au suferit mutatii sa redevina oameni este chiar sangele sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea