Filme

#dans #top filme #filme bune #filme dans

Cele mai bune filme in care se danseaza

Indiferent ca iti place sau nu sa dansezi, filmele cu dans iti vor fi cu siguranta pe plac. Descopera o lista cu cateva dintre cele mai bune filme in care dragostea, comedia si drama sunt impletite intr-un mod foarte armonios cu pasi de dans.
 

Step Up
(2006)

Acest film ii are in rolul principal pe Channing Tatum si Jenna Dewan si o intreaga serie de actiuni care ne demonstreaza ca nu conteaza din ce scoala provii, care este patura sociala din care faci parte, atat timp cat ai dansul in sange. Filmul a fost foarte bine primit atat de catre critici, cat si de catre public. Pana in aces moment, exista 4 parti ale filmului, fiecare dintre acestea fiind din ce in ce mai inventive in miscari de dans si mai pasionale.




Dirty Dancing
(1987)

Patrick Swayze si Jennifer Gray sunt actorii care au interpretat rolurile Johny si Baby (Frances) si care au ramas in sufletele a milioane de oameni din intreaga lume datorita filmului Dirty Dancing. Acesta este probabil unul dintre cele mai apreciat filme de dans si va ramane intotdeauna un film clasic, la care se vor uita multe alte generatii.




Honey
(2001)

Rolul principal al acestul film este interpretat de Jessica Alba, o barmanita care viseaza sa devina coregraf. Povestea devine interesanta in momentul in care Honey Daniels (Jessica Alba) este descoperita de un producator care o ajuta sa isi indeplineasca visul, dar nu inainte de a trece printr-o serie de experiente foarte interesante si provocatoare.




Take The Lead
(2006)

Filmul prezinta povestea unor liceeni care provin din cea mai joasa clasa sociala si care traiesc intr-un mediu in care furtul si bataia sunt lucruri normale si chiar necesare pentru a supravietui. O parte din acesti elevi au parte de o schimbare totala in momentul in care in viata lor intra Pierre Dulaine ( Antonio Banderas ) un dansator profesionist care ii invata sa imbine pasii de vals si tango cu ritmurile de rap si hip-hop.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea