Filme

#filme #richard gere #top filme # filme richard gere # top filme richard gere

Cele mai bune filme in care a jucat Richard Gere

Sarm, eleganta, rafinament sunt doar cateva dintre atributele pe care le merita cu prisosinta Richard Gere. Astazi iti prezentam cateva dintre cele mai bune filme in care actorul a aparut de-a lungul timpului.

Red Corner (1997)

"Red Corner" este povestea unui avocat american care este la un pas de a fi executat de autoritatile chineze din cauza unei crime pe care nu a comis-o.

American Gigolo (1980)

"American Gigolo" este practic rolul i-a adus celebritatatea lui Richard Gere. In productia din 1980, Gere intra in pielea lui Julian, un individ care isi castiga existenta oferindu-si serviciile femeilor mai in varsta din Los Angeles. Lucrurile se complica in momentul in care o intalneste pe Michelle, o clienta careia nu-i cere niciun ban.

An Officer and a Gentleman (1982)

Doi ani mai tarziu, Richard Gere apare in "An Officer and a Gentleman", o poveste emotionanta despre romantism, prietenie si maturizare.

In pelicula regizata de Taylor Hackford, Gere joaca rolul lui Zack Mayo, un individ singuratic care se inscrie in Scoala Superioara de Ofiteri pentru a deveni pilot in Marina americana. La capatul celor 13 saptamani de antrenament, Zack invata cat de importante sunt disciplina si dragostea.

Filmul este faimos si datorita temei sale principale, piesa "Up the we belong", un duet extraordinar imprimat de Joe Cocker si Jennifer Warnes.

Chicago (2002)

"Chicago" este fara indoiala unul cele mai apreciate musicaluri din toate timpurile. Adaptarea cinematografica a spectacolului care la un moment a fost jucat si pe scena Teatrului National din Bucuresti ii apartine lui Rob Marshall ("Memoirs of a Geisha", "Nine").

Alaturi de Richard Gere, in "Chicago" au mai aparut o serie de actori cunoscuti: Catherine Zeta-Jones, Renee Zelleweger, John C. Reilly. Pentru rolul din "Chicago" a primit Globul de Aur la ceremonia din 2003.

Pretty Woman (1990)

"Pretty Woman" este filmul cu care Julia Roberts a reusit sa intra in topul celor mai bune actrite de pe mapamond. Actrita joaca rolul unei prostituate care este descoperita de Edward, un barbat bogat (interpretat de Richard Gere), care are tot ce isi doreste, mai putin dragoste. Edward va fi cel care o va invata ce inseamna rafinamentul si eleganta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea