Filme

#filme 2012 #Beasts of the Southern Wild #kill list #Safety Not Guaranteed #Bullhead

Cele mai bune filme din 2012

Pana in acest moment, filme precum Beasts of the Southern Wild, Kill List sau Bullhead au reusit sa isi gaseasca un top in locul celor mai bune din 2012.

Beasts of the Southern Wild prezinta povestea unuei fetite de 6 ani, Hushpuppy, care traieste alaturi de tatal sau intr-o comunitate de la capatul lumii. Tatal fetitei este destul de dus si sever, insa acest lucru nu face decat sa o intareasca pe Hushpuppy.

Cand Wink (tatal fetei) se imbolnaveste, natura incepe sa sufere anumite schimbari: ghetarii se topesc rapid din cauza temperaturilor care cresc, iar astfel dse dezlantuie o serie de creaturi preistorice care se apopie de zona in care se afla ei. Pentru ca Wink este foarte slabit, fetita isi da seama ca trebuie sa plece singura pentru a-si gasi mama.



Kill List

Doi fosti soldati se reprofileaza si ajung asasini platiti. Din pacate, acestia sunt angajati de un grup misterios, iar rolul lor este sa elimine, pe rand, toti oamenii aflati pe o lusta primita. Desi la inceput lucrurile par simple, asupra celor doi si asupra familiilor lor apar tot mai multe amenintari care de care mai periculoase.



Bullhead

Un tanar fermier intreprinzator este abordat de un veterinar care ii sugereaza sa faca o afacere un producator de preparate din carne. Din pacate, tanarul a tratat taurii cu steorizi pentru ca afacerile sale sa se dezvolte la fel de rapid precum animalele. Cand insa carnea de taur este pusa in vanzare, incep sa se descopere tot mai multe lucruri care vor duce cu usurinta la o crima.





Safety Not Guaranteed

Trei tineri, angajati la o revista, vor sa realizeze un interviu cu un barbat care a publicat un anunt, cum ca ar cauta pe cineva care sa il insoteasca intr-o calatorie in timp. Desi la inceput cei trei par destul de relaxati si mai degraba amuzati de situatie, lucrurile incep sa se complice cand ajung fata in fata cu barbatul pe care il cauta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea