Filme

#filme #top filme #filme 2011 #filme craciun

Cele mai bune filme de Craciun in 2011

Cu tematica de Craciun sau doar lansate in apropierea sarbatorilor de iarna, cateva dintre filmele care ruleaza in cinematografe in luna decembrie se preteaza perfect pentru aceasta perioada a anului. Care sunt cele mai reusite filme din perioada Craciunului 2011, descopera in continuare!

Arthur Christmas

O animatie pentru copii si parinti, deopotriva, filmul "Arthur Christmas" ("Marea cursa de Craciun") spune povestea fiului lui Mos Craciun caruia ii este incredintata misiunea de a se asigura ca darurile pentru micutii din intreaga lume ajung la destinatie inainte de dimineata zilei de Craciun. Cum problema este, de fapt, un singur copil, care risca sa nu isi primeasca darul, Arthur intervine si ajunge un erou, chiar fara voia sa. Printre actorii care dau viata personajelor animate se numara Jim Broadbent (Mos Craciun) si James McAvoy (Arthur).

Premiera in Romania: 25 noiembrie 2011

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Continuarea peliculei cu Robert Downey Jr. in rolul principal, "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" continua peripetiile faimosului detectiv britanic si ale bunului sau prieten, John Watson. Daca prima parte a fost apreciata atat de public, cat si de critica, si continuarea promite sa fie la fel de spectaculoasa. In film apar personaje noi: fratele lui Sherlock Holmes, interpretat de Stephen Fry , si Simza Heron, interpretata de Noomi Rapace (" The Girl with the Dragon Tattoo ").

Premiera in Romania: 23 decembrie 2011

Mission Impossible - Ghost Protocol

O alta continuare, de aceasta data a celebrei francize " Misiune Imposibila ", il readuce pe marile ecrane pe Tom Cruise in rolul agentului Ethan Hunt. Pelicula abunda in efecte speciale si pare sa il puna in evidenta pe Jeremy Renner, un actor in ascensiune la Hollywood, in detrimentul lui Tom Cruise. Pelicula este atat pentru fanii seriei, cat si pentru amatorii de efecte speciale si adrenalina. Cu toate acestea, filmul nu vine cu o poveste intocmai originala, aceasta fiind similara celei din prima parte a seriei.

Premiera in Romania: 16 decembrie 2011



Foto: movies.ign.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea