Filme

#filme #comedii #filme tari #top comedii

Cele mai bune filme de comedie din secolul 21

Secolul 21 este o perioada in care cinematografia s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor. Filme au devenit din ce in ce mai tehnologizate, pline de efecte speciale si mai pline de faze extrem de amuzante. Iata o lista cu cele mai bune filme de comedie din secolul 21.
 

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Lansat in anul 2004, acest film ii are in rolurile principale pe Will Ferrell si Christiana Applegate. Cel dintai este prezentatorul unui jurnal de succes din 1970, insa lucrurile incep sa se schimbe atunci cand seful cel mare angajeaza o femeie extrem de ambitioasa, determinata sa faca o serie de schimbari.



 

Borat

Productia Borat il are in rolul principal pe Sacha Baron Cohen, un actor britanic de comedie. Acesta joaca rolul unui reporter din Kazahstan care calatoreste in SUA si care incearca sa descopere mai multe despre cultura statelor. Filmul contine situatii reale, in care au fost inregistrati cetateni americani, atat oameni de rand cat si celebritati.

Filmul Borat a fost lansat in anul 2006 si a avut un succes imens, atat comercial, cat si din punct de vedere al criticilor.



 

The Hangover

Ce te faci cand petrecerea burlacilor se transforma intr-un esec total si cand dintr-un cazoni te trezesti sub amenintare unor oameni foarte periculosi, desi in numai cateva ore trebuie sa asisti la o nunta? Urmareste aventurile lui Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms care joaca rolul cavalerilor de onoare intr-o comedie de exceptie.



 

The Wedding Crashers

Doi prieteni foarte buni obisnuiesc sa mearga la nunti la care nimeni nu ii cunoaste si la care nu cunosc pe nimeni doar cu scopul de a agata femei pe care sa le atraga in patul lor. Intamplarea face insa ca cei doi sa nimereasca la o nunta speciala, la care domnisoarele de onoare sunt mai mult decat simple fete si care nu sunt doar o aventura de-o noapte.



 

Alte filme de comedie de exceptie din aceeasi perioada:


The 40 year old Virgin
Meet the Parents
Thank you for Smoking
Juno
In the Loop
Meet the Fockers
You Don't mess with the Zohan
Knocked up
Superbad
Harold and Kumar go to Whitecastle
Hot Rod
Bolt
Little Man
Get Smart
Forgetting Sarah Marshall
Seria Scary Movie
Austin Powers: Goldmember
The American Pie
Bridget Jones' Diary
Team America
The Simpson's Movie
Get him to the Greek
Confessions of Shopaholic
Bruno
Kung Fu Panda
Rumor Has It...
The Pink Panther
I Now Pronounce You Chuck and Larry
What Happens in Vegas
Bride Wars
Madagascar
How to Lose a Guy in Ten Days.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea